De openbare basisschool van Stad aan ’t Haringvliet bestaat 140 jaar! 

“Oud-leerlingen, ouders van oud-leerlingen, leerlingen en toekomstige leerlingen, (oud) leerkrachten, (oud) directeuren, buren….. Iedereen die ooit verbonden is geweest aan de openbare school is welkom op de reünie.” 

De reünie vindt plaats op vrijdag 29 oktober 2021 vanaf 16:00 uur, aan Molendijk 8 in Stad aan ’t Haringvliet. Bent u van plan te komen, dan willen wij u vragen zich aan te melden.

Aanmelden via de mail

Bent u/jij van plan om te komen? Aanmelden kan via de mail: molenvliet140jaar@hotmail.com.

“Bij aankomst ontvangt u een aantal consumptiebonnen, overige consumpties en een hapje mee-eten kan tegen een kleine vergoeding. Ook zijn wij nog op zoek naar oude foto’s. Heeft u deze? Dan zien wij ze ook graag in onze e-mail box!”